sistema integral d'instal·lacions comercials
sistema integral d'instal·lacions comercials
@
nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image

Empresa

Fa 50 anys que a Saurina ens dediquem a la fabricació i instal·lació de solucions integrals per a tot tipus d’establiments comercials. Des del 1962 la nostra filosofia es basa en l’adaptació constant a les necessitats del mercat, a la investigació i recerca en nous materials i solucions, per tal que els nostres clients puguin disposar d’un sistema d’exposició de producte modulable, modern, pràctic i fàcil de modificar, de gran qualitat i durabilitat.

El procés de treball se centra en donar un servei complet. La nostra tasca comença amb el desenvolupament de la idea del client per trobar la solució més adient a la seva necessitat i acaba amb el muntatge definitiu en el seu establiment. En tot aquest procés Saurina garanteix un equilibri idoni entre qualitat, disseny i imatge corporativa, a més de la màxima rendibilitat de l’espai comercial.

Fàbrica-showroom:
Av. Països Catalans, 12 · 17800 OLOT (Girona)
Atenció al client:
+34 972 261 108
info@saurina.com Catálogo Facebook
Atención al cliente:
+34 972 261 108
Fábrica-showroom:
Dr. Bartina, 12 · 17800 OLOT (Girona)
info@saurina.com
Catálogo
www.facebook.com/estanterias.saurina
Català | Español | Français | English